4 kommenttia artikkeliin “Itsetutkimus sivusto

 1. Onnittelen Itsetutkimus-sivun kehittäjää ja sen julkaisijaa. Monista uskonnoista ja henkisistä asioista kiinnostuneena minusta tämä itsetutkimus tuntuu kaikkein selkeimmältä menetelmältä. Jo pienellä harjoittelulla siihen tulee kasvava mielenkiinto. Löydä päivästäsi hetkiä pystäyttää ajatustesi virta ja kysy ”kuka minä olen”. Vähitellen mieli häkeltyy syvälliseen kysymykseesi, ja se antaa periksi. Silloin olet oikealla tiellä. Olitpa kristitty, muslimi, muun uskonnon kannattaja tai uskonnoton, itsetutkimuksen harjoittajana pidä silti maailmankuvasi. Kuitenkin sinusta tulee elämääsi tyytyväisempi ja monin tavoin parempi ihminen. Et ehkä ”paranemistasi” itse huomaa tai et siitä välitä, mutta lähipiirisi huomaa positiivisen muutoksesi pian.

  Toivon mitä parasta menestystä tälle merkittävälle ajatusten työsaralle.

 2. Hei

  Meillä oli ilo ja kunnia saada Suomeen vieraaksi Michael James. Hän on Sri Ramana Maharshin opetuksien asiantuntija, joka on tutkinut ja harjoittanut itsetutkimus- metodia yli 40 vuotta. Hän on myös tamilinkielen taitaja ja kääntänyt kaikki Bhagavanin alkuperäiset opetukset englanniksi.

  Michael piti meille tiistaina 2.4 vapaamuotoisen keskusteluillan, jossa esitimme kysymyksiä itsetutkimuksesta ja sen käytännön harjoittamiseen liittyvistä asioista Uudenmaankadulla ja keskiviikkona 3.4 hän luennoi Porthanian yliopistolla Forum Humanumin vieraana.

  Vierailu ja videot ovat nähtävissä uudessa kotisivumme osiossa ”Tapahtumat”.

  Terveisin,
  Jussi

  Michael James kotisivut: http://www.happinessofbeing.com

 3. Hei

  Helmikuusta 2020 alkaen Itsetutkimus kokoontumiset tapahtuvat virtuaalisesti, Facebookin kautta joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo 17-19.
  Tervetuloa Facebook ryhmämme jäseneksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *